Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
25 kolejka - Nysa Zgorzelec - Polonia/Sparta Świdnica
Autor Wiadomość
tadzik11
barcelonista

Wysłany: 2008-04-07, 19:07   25 kolejka - Nysa Zgorzelec - Polonia/Sparta Świdnica

Zapraszamy wszystkich sympatyków piłki nożnej w sobotę 12 kwietnia na spotkanie 25 kolejki Piast 4 ligi dolnośląskiej. Nysa Zgorzelec podejmie na własnym obiekcie lidera rozgrywek Polonię/Spartę Świdnica. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 16.00.
W rundzie jesiennej Świdniczanie wygrali z naszym zespołem 5:0.
Bramki zdobyli: Fojna (3min.,14min.), Charciarek (12min.), Felich (42min.), Gajos (77min.)
W poprzedniej kolejce nasz najbliższy przeciwnik wygrał wyjazdowe spotkanie z Orlą Wąsocz 6:0.
Liczymy na kolejne 3 punkty naszej drużyny.
Do boju NYSA!!!

Andrus
Rycerz Maryi

Wysłany: 2008-04-07, 19:23   

Czy aby napewno gramy na swoim boisku ? bo słyszałem że to wyjazdowy

tadzik11
barcelonista

Wysłany: 2008-04-07, 19:35   

Mecz na pewno odbędzie się w Zgorzelcu.

damiano

Wysłany: 2008-04-08, 09:19   do emila

w komantarzach do zwyciestwa nysy napisales, mniej gwiazdorstwa itp, nie wiem o co Ci chodzi, przeciez malo jest takich zawodnikow ktorzy potrafia zrobic cos sami, wypracowac sobie sytuacje, maly jest jednym z nich, nie mozna po kilku zagraniach stwierdzic, ze gwiazdor czy cos, bo widac jak sie chlopak stara, nie zgadzam sie z Twoja opinia i uwazam, ze jest jednym z najlepszych w druzynie, pozdrawiam ;)

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2008-04-09, 05:45   Kibice domysły i spekulacje

Szybka riposta :)
Machowski będzie kiedyś dobry, poki co trenuje ciężko i trening przyniesie skutek. Pamiętam Orzełka, niepozorny chłopak a cuda robił !
Machowski będzie dobry ja to mówie. Oczywiscie gra zespołowa jest najważniejsza bo samemu można pograć ale w szachy. Gol strzelony z przerzutki, od poprzeczki, z woleja, z pięty jest takim samym golem jak dobicie pilki z lini bramkowej. Zapewne Emilowi chodzilo o to że Machowski chce przedobrzyć strzelając gola. Ja nie wnikam w te kwestie każdy ma swoje zdanie. Dla mnie poprostu gol to gol ! tak samo wpada do bramki, przekraczając linie bramkową
A co do kibiców Nysy to przekopiuje tu cos co napisalem w innym poście

Cytat:
A gdzie byliscie jak był młyn ? byliscie kiedys na wyjezdzi Nysy? KIBICE BUHAHA, do miana kibiców daleka droga:) a to ze ktos krzyknie 3 razy Nysa nie swiadczy o tym ze nim jest, przyklad negatywnego kibica to kibic Turowa :D jak wygrywaja to jest , jak jest sukces to "chorągiwka" kiwa sie ile wejdzie i leci gdzie zwyciestwa, kibic to ktos kto jest z zespolem na dobre i na złe... Proponuje wszystkim kibicą tym ktorzy sie tak chca nazywać przyjscie z własną flagą na mecz ! My je mamy a wy ? Prosze was nie piszczie tu takich bzdur. Oficjalnie kazdy kibic szanujący się przyzna że ruch kibicowski w Zgorzelcu jest wstrzymany, lub go poprostu nie ma... Jest fan club Śląska Wrocław i chłopaki jeżdżą, jak mają oczywiscie na to czas, ktorego brakuje :(
Tak więc zobaczymy czy ktos przyjdzie z flagą...
Założe się że nikt :D
Ostatnio zmieniony przez chazol 2008-04-09, 17:57, w całości zmieniany 1 raz  

damiano

Wysłany: 2008-04-09, 15:06   

fakt, czasem ktos chce strzelic ladnie zamiast prostym sposobem zdobyc gola, ale nigdy sie nie zgodze z tekstami typu - maly to gwiazdor i tyle ;)

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2008-04-09, 16:23   

Gwiazdorem był MAZUR, ale już go nie ma :)

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2008-04-09, 19:10   

Lechia Dzierżoniów wygrała z Polonia/Spartą 2:1
NYSA TERAZ MY !!!!!!!!!

ddddd

Wysłany: 2008-04-10, 07:42   

Jestem Kibiciem Poloni Sparty Świdnica i nie wiem czy wiesz że Polonia w meczu z Lechią zagrała rezerwami.Mnie się wydaje że dostaniecie takie same baty jak Orla Wąsocz ktora tez sie nam odgrażała ze wygra a dostała 6:0

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2008-04-10, 16:11   :)

No wiesz my jesteśmy przyzwyczajeni przegrywać... Dla nas nic strasznego sie nie stanie... zawsze byliscie w naszym cieniu:) A wygra lepszy, nie mówie że wy, tylko wy to potraktujecie jako kolejna wygrana a my jako sukces bo zespol z dna tabeli wygra z liderem. Ja wierze całym serduchem, a co bedzie przyjmę na klate.
A tak na marginesie nikt sie tu nie wygraża :)

Wodzu

Wysłany: 2008-04-12, 17:28   

ddddd, Trzeba było mówić, że macie monopol na sędziów

Tomasz_Goral

Wysłany: 2008-04-12, 17:44   

Dziękujemy kibicom ze są z nami.... a co do meczu, to niestety ale płakać się chce, gdy widzisz co sie tu dzieje. My zawodnicy nie po to ześmy się zarzynali na treningach, w okresie zimowym, by teraz ktoś nas w taki sposób traktował..... Osobiście mam tego serdecznie dosyć. Bedziemy grać przeciwko 14 jak trzeba będzie, niech sobie kręcą. Będziemy grać dla siebie i kibiców, bo to kochamy. Pozdrawiam

Wodzu

Wysłany: 2008-04-12, 17:52   

Walić sędziów i wyniki, ważne, że się staracie. Lepiej ambitnie przegrać niż wygrać na przekrętach.

Megidox

Wysłany: 2008-04-12, 19:13   

Góral my kibice jesteśmy z wami - to co te gnoje robią to jest przesiada, to są kpiny jak na meczu z Kobierzycami. Ten mecz mieliście szanse wygrać mimo iż był to lider - ale chyba nikt nie wygra przeciw 14 zawodnikom.....

NYSUNIA JESTEŚMY Z WAMI

Andrus
Rycerz Maryi

Wysłany: 2008-04-13, 14:45   

Nysa grała pięknie ale poraz kolejny popisal się sędziowie, no cóż koledzy Listkiewicza i "Fryzjera" nie dają za wygraną ...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi