Jak sądzicie co powoduje że nasza ukochana drużyna dostaje łomot od takich drużyn jak Radzimów czy Lubań z którym w sparingu wygraliśmy bodajże 4:0 ?Ja rozumiem że u nas chyba już tradycją jest to iż w rundzie jesiennej zawsze gramy słabo ale to już robi sie przesada ;/ Patrząc na grę Chłopców z Maratońskiej w rundzie Wiosennej można było sądzić że spadek do Okręgówki bardzo drużynie nie zaszkodzi i spokojnie będziemy w górnej części tabeli a tu z meczu na mecz widać jak spadamy .....
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Mi się wydaję że ..... mamy kryzys panowie... brak motywacji ? kiedyś to o wejście do składu seniorów trzeba było ostro zawalczyć... prestiżem było grać w Nysie, a teraz jest tak że nie ma kto grać...
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum