W tą sobote seniorzy Nysy Zgorzelec rozegrają 13 kolejke spotkań. Przeciwnikiem Nysy będzie Piast Zawidów. W tym sezonie już te drużyny spotykały sie nie raz, w przed sezonowym sparingu Nysa wygrała wysoko i w Pucharza Polski gdzie góra byli tez zgorzelczanie. Nysa obecnie zajmuje w tabeli 5 miejsce a Piast 12, i każdy inny wynik niż zwycięstwo Nysy będzie sporą sensacją. Mecz odbędzie sie na stadionie w Zgorzelcu o godzinie 15.00 Zapraszamy gorąco!
ornientuje sie ktos czy bedzie jakas retransmisja z meczu w polsacie sport, C+ albo cos takiego? jestem jutro w robocie i nie wiem czy zdaze wrocic na mecz
PYTANIE DO GORALA!!!!!!!!!!!!!!!!!
w nalesniku na euro 2008 dalem ci garsc vlepek do przyklejenia. co z nimi zrobiles??
Oczywiscie Emilu vlepiłem ile mogłem( prawie całe miasto) a reszte trzymam na pamiątke u siebie w domku;) i podzieliłem się z chlopakami z drużyny.... pozdrawiam
Bubu, ucho zgłoscie się do mnie na gg bo nie mam was na liśie a bedziecie mi potrzebni, aha ostatnio zapodział mi się telefon z numerami także znajomych ze stronki prosze o przysyłanie swoich numerków przez gg mój numer: 5527660, pozdrówka
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum