Wysłany: 2009-02-20, 16:48 Sparing nr 4 - Lotnik Jeżów Sudecki
Juz jutro piłkarze Nysy Zgorzelec rozegrają kolejne spotkanie kontrolne przed runda wiosenna, przeciwnikami naszych będa piłkarze z Jeżowa Sudeckiego. Lotnik Jeżów Sudecki występuje w lidze okręgowej podbnie jak Nysa i plasuje sie na 13 miejscu. Przypomnijmy że w lidze Nysa Zgorzelec wygrała 1:0 z Jeżowem. Mecz odbedzie sie na stadionie w Zgorzelecu o godiznie 12.00
herbduzyro3.jpg
Plik ściągnięto 2686 raz(y) 2,38 KB
Ostatnio zmieniony przez kibic mks 2009-02-21, 10:05, w całości zmieniany 3 razy
a gdzie foty ?
bramka strzelona przez Lotnika była ... zaskakująca i śmieszna :-P
Ale po meczu można stwierdzić, że mamy dobry atak ( szczególnie podobają mi się szybki kontry) lecz można popracować jeszcze nad skutecznością
Atak mamy bardzo dobry wszczególnie ten dosłowny - szczególnie Żyły i Górala :mrgreen:
Ale jak by nie patrzeć Chłopaki zagraliście dobry meczyk na poziomie
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Walka walką ale w sezonie róbcie tak żeby kartek nie było a jak wam się to uda i "przypadkiem" zejdzie kilku zawodników przeciwnika z boiska to mówi się trudno i gra się dalej ;-)
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum