Wysłany: 2009-06-12, 11:29 Koszulki polo - Nysa Zgorzelec
Długo oczekiwane ale już są.
Mowa o polówkach Nysy Zgorzelec które wspólnie projektowaliśmy i wybraliśmy najfajniejszy projekt. Koszulki są one do nabycia za jedyne 35zł.
Zamówionych zostało unikatowo 13 sztuk. Tak więc kto pierwszy ten lepszy.
Proszę się zgłaszać pod numer gg: 4066539
Informacja o rozmiarach dostępna pod wyżej wymienionym numerem gg
3 zdjęcia dostępne po wejściu w forum.
polo3g.gif
Plik ściągnięto 241 raz(y) 62,99 KB
polo2g.gif
Plik ściągnięto 162 raz(y) 76,13 KB
polo1g.gif
Plik ściągnięto 162 raz(y) 58,98 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
rozmiary sa troche 'nie takie' wiec mala podpowiedz. rozmiar L idealnie pasuje na wzrost ok 170-178, takze ktos bedzie zainteresowany niech wezmie mala poprawke na rozmiary. dla mnie inteligentnych podpowiem ze XL od 178- do ilus to samo jesli chodzi o rozmiar mniejszy
No to eleganco... czyli zainteresowanie było. Jeżeli jest ktoś chętny to niech pisze do Emila zrobi się kolejne zamówienie. Ale zapewne szybsza zapłata zeby nie bylo lipy pozniej z odbiorem. Pisać do mnie lub Emila.
Moje gg: 4014674
na żywo hmm możesz mnie zobaczyć we Wrocławiu !
I tylko i wyłącznie w koszulce, stary na więcej nie licz:) a weralka to zmiana tematu :mrgreen:
pozdro Cero
Bedziesz we Wrocku jakos ?
zamowienia na polowki zbieram tylko i wylacznie do 25 czerwca. za nikogo nie zakladam kasy. tak wiec dawac 35zl + rozmiar i cierpliwie czekac. cena moze wzrosna o 1 ewentulanie 2zl (trzeba doliczyc koszty wysylki). do kazdej polowki dodatkowo doliczyc 6zl na vlpeki bez tego nie sprzedam nikomu koszulek. tak wiec 41-43zl i macie poloweczke sliczna oraz vlepki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum