jejku ludzie!!!! zastanówcie się!!!! to dopiero 11 kolejka a wy przeżywacie jakby to miała być przed ostatnia kolejka... jeżeli chodzi o Raciborowice to u siebie są groźne i prawie jestem pewien że urwą punkty Piastowi ale spokojnie nie jarać się xD
To może najlepiej skupić się na drużynie 2 tygodnie przed końcem sezonu - dla mnie każda runda jest tak samo ważna czy to są derby koniec rundy czy mecz z cosmosem radzimów .....
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
ja to sie jaram każdą kolejką i nie ważne że to okręgówka :lol: tak samo ją śledzę nawiązuje znajomości z ludzmi z innych klubów jak bym miał to robić chociażby z kibicami z ekstraklasy.
Panowie starajcie się nasz buton wciskac na obce strony www.
POZDRO
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
No Andrus my z Emilem mieliśmy ten sam żal co ty. Wy jesteście jeszcze młodzi Ja mieszkam 160km od Zgorzeleca Emil też już ma pewien nowy temat na głowie :mrgreen: Więc do dzieła młodzież !!!
Widzieliście wyniki:
Julia Szklarska Poręba - Łużyce Lubań 2:0
Lubań dołuje. To ich 2 porażka z rzędu i to ze słabą Julią. Zapewne przegrali przez pauzującego Mazura. Ale on przecież nie jest nie zastąpiony.
Olimpia Kamienna Góra - Olsza Olszyna Lubańska 4:0
Bez sensacji. Olsza jest najsłabsza i pracuje na taką opinię.
Granica Bogatynia - Włókniarz Mirsk 3:1
Granica z nimi wygrała a My nie... Granica musiała ten mecz wygrać. Robi się bardzo ciekawa sytuacja w czubie tabeli.
Gryf Gryfów Śląski - Orzeł Lubawka
nie odbył się; goście nie posiadali aktualnych badań lekarskich
Jak widać profesjonalnie przygotowani do sezonu. Brawa
Olimpia Kowary - Jawa Otok 4:0
Mecz średniaków ale jak widać gospodarze wiedli prym i pokazali kto jest w tym spotkaniu lepszym.
Orzeł Wojcieszów - Czarni Lwówek Śląski 4:1
Mecz sensacja. Słabszy Orzeł wysoko ograł Czarnych z Lwówka. Czarni gdyby wygrali byli by w czybie tabeli. Jak już pisałem całkiem ciekawej tabeli.
tab4.gif
Plik ściągnięto 8360 raz(y) 7,15 KB
Wy jesteście jeszcze młodzi Ja mieszkam 160km od Zgorzeleca Emil też już ma pewien nowy temat na głowie Więc do dzieła młodzież !!!
mam nadzieję, że coś w tej sprawie ruszy... może założenie drużyny rugby coś pomoże...
Wyniki widziałem i najbardziej teraz czekam na mecz Piasta. Lubań powoli staje się taki hmm neutralny bo zagrożeniem jest nadal. Ale moim zdaniem o awans powalczyć może Granica - dobry trener, wysoki budżet.
No masz racje z tym budżetem mają podobny do naszego.
A z tego co wiem ale mogę się mylić mamy największy budżet w lidze. Tyle tylko że standardowo potrzeby są zawsze.
Andrus mieliście zrobić flagę i gdzie ona jest ? Pytam bo jestem bardzo ciekawy.
Chazol wpadaj wpadaj jakiś meczyk obejrzysz chociaz My będziemy robić wszystko by awansować, zresztą tak jak powiedział trener, cele trzeba realizować etapami.... a więc bądźmy dobrej myśli, sezon jest długi, a wiosną zawsze gra się nam lepiej.... najważniejsze nie to nie tracić kontaktu z czołówką, aby w każdej chwili włączyć się w walke o awns;) Pozdro Tylko Nysa
A z tego co wiem ale mogę się mylić mamy największy budżet w lidze
jak byłem kiedyś tam na spotkaniu z prezesem - pieprzyłem coś o racach - to mowił, że mamy budżet 80 tys.... a Bogatynia 220 tys.... a pomyśl jaki budżet mają spadkowicze itd ...
chazol napisał/a:
Andrus mieliście zrobić flagę i gdzie ona jest ? Pytam bo jestem bardzo ciekawy.
flaga de facto jest... zrobiony jest herb Zgorzelca... flaga długością średnia jak na nasze warunki, składająca się z dwóch pasów- białego i niebieskiego - trzeba dorobić jeszcze tylko napis ... i będzie koniec robienia flagi
220tyś... nie wierze.
Byłem ostatnio na meczu w Lubaniu :mrgreen: FC NYSY Z WROCŁAWIA jeździ na wyjazdy w składzie 1 osobowym :mrgreen:
Ale nie zawsze mam jak dojechać.
aaa swoją drogą w Zawidowie jest dużo typa chcących przyjeżdżać na mecze Nysy... czyżby FC Zawidów ?
we vlepkach mają już całe miasto, pojawiły się też napisy sławiące nasz klub, WKS i jeden napis o Lechii ;-)
vlepy kleili moi ludzie :-P i napisy też :mrgreen: ogólnie to sporo vlepek poszło do Zawidowa... 5 czy 6 kompletów jak nie więcej i idą kolejne ( kolejne 2 komplety ) xD
Teraz trzeba ścigać punktami żeby pod koniec rundy być jak najwyżej.
Spodziewałem się wygranej Zawidowa ale widzę że własne boisko dużo robi - więcej niż się spodziewałem.
A z Pallem nie stawiaj sts bo i tak jeden nie wejdzie :D
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum