Wysłany: 2010-01-14, 22:47 Duduć i Lichwiarski trenują z Nysą
4 stycznia piłkarze Nysy Zgorzelec rozpoczęli przygotowania do rundy wiosennej. Z drużyną trenują dwaj nowi zawodnicy: Łukasz Duduć (Granica Bogatynia) i Karol Lichwiarski (Piast Zawidów).
Obaj zawodnicy zgłosili chęć występowania w zgorzeleckim klubie. 26-letni Łukasz Duduć jest środkowym obrońcą. Kilka lat temu przebywał na wypożyczeniu w Zgorzelec. Drugim zawodnikiem jest Karol Lichwiarski, który od ponad pół roku jest zawodnikiem Piasta Zawidów. 27-letni skrzydłowy w drużynie lidera rozgrywek występował w kratkę.
Podopieczni Remigiusza Gryglaka trenują pięć razy w tygodniu. Dwa razy w sali sportowej w Zespole Szkół Zawodowych im. Boh. II AWP, dwa razy na stadionie oraz raz w siłowni w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych im. Emiliii Plater. Już od najbliższej niedzieli biało-niebiescy rozpoczną spotkania kontrolne. Pierwszym przeciwnikiem będzie zespół z Niemiec.
bf2b02619938ad39d5e82533252280ecb.jpg
Plik ściągnięto 1986 raz(y) 181,95 KB
Ostatnio zmieniony przez pablo 2010-01-20, 16:30, w całości zmieniany 1 raz
oj Łukasz ja widzę,że są drobne zaniedbania z wieku młodzieńczego. Przykurczy mięśni podczas wykonywania tego ćwiczenia to nawet ja nie mam, a karierę profesjonalnego basketmana zakończyłem juz pare ładnych lat temu:), a tak na poważnie to czekamy na chłopaków :-o
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum