Jutro (niedziela) o godz. 11, Nysa Zgorzelec zagra pierwsze spotkanie kontrolne. Przeciwnikiem podopiecznych Remigiusza Gryglaka będzie niemiecki SV See 90 w którym występuje trzech Polaków: Rafał Jabłoński, Daniel Konieczny i Bartłomiej Jabłoński.
Mecz odbędzie się na bocznym boisku na stadionie przy ul. Maratońskiej w Zgorzelcu. W tygodniu sztuczna nawierzchnia boiska została odśnieżona i przygotowana do użytku.
DSC_0013.JPG
Plik ściągnięto 2505 raz(y) 57,88 KB
Ostatnio zmieniony przez pablo 2010-01-20, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
dobry mecz ;-) naprawde gra Nysy może się teraz widzom podobać ;-) sporo szybkich, długich piłek, ładne podania, miłym zaskoczeniem była też gra Małego i bramki przez niego strzelone ;-)
jednym słowem tak trzymać a będzie IV liga ;-)
mam pytanko ktos mi mógł by rzucic na emial zdjecia stadionu ( plyta boczna , główna itd ) , tylko zdjecia obiektu bo pilnie potrzebuje do pracy licencjackiej , to moj emial zyla135q@poczta.onet.pl. Na tej naszej stronie nie mam zadnych zdjec stadionu , a były ! dlaczego? wiec jezeli ktos mam jakieś foty, to mam prosbe wielka aby wysłał mi , dzieki :mrgreen: :lol:
do pierwszej połowy Nysa przegrywała 1:0:P w drugiej połowie widać, że wzięła się do roboty i zaczęła odrabiać bramki pierwszą dla Nysy Strzelił Żyła, a drugą Mały(trzeciej nie pamiętam), ale pod sam koniec meczu wynik się wyrównał...
przed samym gwizdkiem końcowym SV See 90 strzeliło wyrównującą bramkę na 3:3.
Żyła ja Ci na gg wyśle, bo coś mam, może będą dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum