Wysłany: 2010-02-23, 22:38 Spotkanie założycielskie
Na najbliższą sobotę 27 lutego, przewidziane jest spotkanie założycielskie stowarzyszenia "Miłośników piłki nożnej, ze szczególnym uwzględnieniem klubu MKS Nysa Zgorzelec".
Wszyscy chętni do poparcia inicjatywy, powinni najpierw skontaktować się z organizatorem celem ustalenia dalszych szczegółów.
Dane kontaktowe:
tel: 695 751 849
e-mail: cero1@op.pl
gg: 5527660
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
"Starszyzna" wybrała Zagłobę i tylko czekam aż przyjdzie więcej osób i Emil według obietnicy będzie tam kminił jak tu ludzi usadzić żeby wszyscy wszystko ogarniali
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
"Starszyzna" wybrała Zagłobę i tylko czekam aż przyjdzie więcej osób i Emil według obietnicy będzie tam kminił jak tu ludzi usadzić żeby wszyscy wszystko ogarniali
To spotkanie to nie bedzie jakies pier kółko różańcowe ani miting żulerski. Mają tam paść konkrety. Pod moją nieobecność chciałbym pełną relacje. Oczywiście można zrobić pamiątkowe foto. Jeżeli pomysł wypali będziemy kręcić różnego rodzaju inicjatywy, nie tylko jako członkowie ale także jako kibice których łączy ta sama pasja. Z grubej rury ustalcie postualty i omówcie status. Ustalcie wszystko według punktów Cera. Chłaopak się szykował na to spotkanie więc uszanujcie co ma do powiedzenia i nie przeszkadzajcie. To nie tylko gentelmeńska prośba ale poziom kultury który musi być zachowany przynajmniej przez 2 godziny.
Z czasem Jeżeli będzie pełnomocnictwo ze strony prezesa Nysy na organizacje sparingów i innych przedsięwzięć to we Wrocławiu lub Opolu mogę zorganizować Nysie sparingi z klubami. Ale to na jesień, wcześniej się nie da.
Czas gra na naszą korzyć. Wszystkie pomysły można zrealizować, wystarczy dobre podejście szczypta znajomości, sponsoring i będzie cacy !!!
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
No ale dalej nic nie wiem co sie dzialo.
Cero chyba jeszcze dochodzi do siebie z tego co tu wypisujecie ... dalej relacji brak.
Cero wake up the fuck up !!
A ja kim tam jestem "członkiem" kierwa :mrgreen:
Komu te pieniądze dać
Ja mogę być przedstawicielem stowarzyszenia. Musze miec jakis świstek na to bo nie chcą ze mną rozmawiać np. w Ślęzy Wrocław, lub cokolwiek na to żeby coś zorganizować.
Wejdzcie sobie w swoj profil i sobie to zamieńcie (avatary) na coś fajnego.
Witam sympatyków:)hehe opisik tak jak powiedziałem bedzie:) chazolowi pisałem o co chodzi, aha nie kurwować na oficjalnej stronie klubu. no, do wszystkich w środę sparing naszej drużynki z Bazaltem Sulików. Godzinę podam jutro, bo wydaje mi się że będzie to 16,ale nie jestem dokładnie pewien. terminarz pozostałych spotkań też podam jutro. aha chciełem zauważyć że wszyscy jesteśmy "członkami" a nie jakimis przedstawicielami:)
Środowe spotkanie z bazaltem zostanie rozegrane o 16. Później pozostaje nam tylko mecz z Apisem w sobotę o 14.00 iw końcu liga. Zaczynamy od wypadu do Raciborowic 21. Nysa GKS 14.00.
Witam zrobiłem kilka fotek na sparingu. Po pracy postaram się wrzucić na stronkę,aha czy ktoś wie dlaczego strona nie hula?aha prosze wpłącac składeczki kto jeszcze tego nie zrobił, dzisiaj do zagłoby podrzucę Sumowi listę, wydaje mi się że kasiorkę też w zagłobue będziemy zostawiać. Zgłoszenie rejestracyjne wysyłam w poniedziałek ranobo jest już na ukończeniu, przepraszam ze tak długo to trwało, ale nie dałem rady wcześniej. Aha Piekna kanapa Emila w dalszym ciągu robi oszałamiającą karierę na necie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum