Wysłany: 2010-05-02, 08:44 Zwycięstwo w pięknym stylu
W dniu wczorajszym piłkarze zgorzeleckiej Nysy udowodnili, że do końca sezonu bedą się liczyć w walce o awans do IV ligi. Podopieczni trenera Gryglaka pokonali trzecią w tabeli Victorię Ruszów 3:0, a każda z kolejnych bramek była nieprzeciętnej urody. Doskonałe zawody rozegrał Marek Borowy (2 gole), dla którego był to chyba najlepszy mecz rozegrany w barwach zgorzeleckiego zespołu.
MKS Nysa Zgorzelec – Victoria Ruszów 3:0 (1:0)
Bramki: Marek Borowy 14',69', Grzegorz Rydol 56'.
Nysa: Barynów - S. Monik,Pacak( Hołub), M. Monik,Baran,Mądrzejewski, Borowy (Posioł), Jaworski,Łuszczyk,Kościuk (Wojtczak),Rydol (Łazarewicz)
Komplet wczorajszych wyników:
Olimpia Kowary 4-3 Orzeł Wojcieszów
Gryf Gryfów Śląski 2-3 Czarni Lwówek Śląski
Granica Bogatynia 1-2 Piast Zawidów
Sparta Zebrzydowa - Jawa Otok 2 maja, 11:00
Olimpia Kamienna Góra - Orzeł Lubawka 2 maja, 17:00
Julia Szklarska Poręba 2-1 Włókniarz Mirsk
Nysa Zgorzelec 3-0 Victoria Ruszów ,
Łużyce Lubań 1-0 Olsza Olszyna Lubańska
DSC_9939.gif
Plik ściągnięto 7832 raz(y) 33,9 KB
DSC_9932.gif
Plik ściągnięto 7832 raz(y) 32,08 KB
DSC_9919.gif
Plik ściągnięto 7832 raz(y) 28,53 KB
DSC_9906.gif
Plik ściągnięto 7832 raz(y) 35,81 KB
DSC_9897.gif
Plik ściągnięto 7832 raz(y) 32,26 KB
DSC_9891.gif
Plik ściągnięto 7832 raz(y) 32,18 KB
Clipboard07.gif
Plik ściągnięto 7832 raz(y) 36,31 KB
Clipboard08.gif
Plik ściągnięto 150 raz(y) 298,9 KB
Clipboard05.gif
Plik ściągnięto 182 raz(y) 43,77 KB
Clipboard04.gif
Plik ściągnięto 161 raz(y) 240,12 KB
Clipboard03.gif
Plik ściągnięto 153 raz(y) 148,12 KB
Clipboard02.gif
Plik ściągnięto 151 raz(y) 226,78 KB
Clipboard01.gif
Plik ściągnięto 165 raz(y) 111,46 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez cero 2010-05-04, 00:10, w całości zmieniany 2 razy
Było fajnie. Dobry mecz dobra atmosfera.
Cero ja przypominam o tym podaniu. Ja ze swojej strony załatwię (jak najtaniej) reklamę każdy wie o co chodzi nie będę zdradzał na forum szczegółów. Na następny mecz przynieście konfetti.
Pozdrawiam i oby więcej takich meczy z naszym udziałem.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
"Prawdą jest, że w Okręgówce takie błędy nie zawsze mszczą się utratą bramki – w sobotę Victoria nie wykorzystała żadnej naszej straty – no ale „chcemy awansu” (jak wołali najwierniejsi kibice Nysy), więc starajmy się grać wg wyższych standardów."
no już kolejny raz nasz doping został w jakims tam sposób zauważony przez ogólnie pojęte media ;-) a i polecam TMK plus do kupienia w Empiku, byłem widziałem, dziwnie sie na mnie popatrzono :mrgreen:
chazol napisał/a:
Na następny mecz przynieście konfetti.
aa czyli na sobote trzeba wszystko przygotować tak ?
musimy szybko znaleźć patrona medialnego. mój typ to albo wzgorzelcu.pl lub zinfo.pl znam tych chlopaków wiec bedzie bez problemowo. jeżeli chodzi o zgorzelec.ino jestem przeciwny . kiedyś próbowałem sie dogadać z naczelnym pitura czy jak tam on ma i powiem wam ze do tej pory bysmy nie mieli strony internetowej. Gdyby nie Dawid z wzgorzelcu.pl nie bylo by ani serwera ani strony tak więc dajmy szanse tym którzy na to zasłużyli a nie tym co kasę na tym chcą trzepać.
Cero jeszcze dla Ceibie informacja temat legalizacji i załatwiania wszystkiego postaramy sie załatwić szybciej. Zaprzyjaźniony urzędnik (a bardziej urzędniczka) pomoże nam w tym temacie, tym bardziej ze będzie członkiem w stow.
Jutro tj we wtorek dzwonie w sprawie reklamy. oczywiście dam znać ale to juz na gg lub tez w prywatnych wiadomościach.
mam pytanie odnosnie 1% przekazania podatku. Bardzo bym chciał żeby taka lista byla dostępna na stronie www oraz przeczytana na stadionie w ramach podziękowań. Są ludzie któy płacą już 3 raz a nikt o nich nie słyszał. w tym roku wpłącających według nieoficjalnych moich informacji jest ok 30 osób (jeżeli nie więcej) Cero proszę o taką listę.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Gratuluje chłopaki za super wynik!!! Fajnie się czyta takie miłe informacje, szczególnie jeśli chodzi chłopców z Ruszowa....Pozdrowienia dla wszystkich
"Prawdą jest, że w Okręgówce takie błędy nie zawsze mszczą się utratą bramki – w sobotę Victoria nie wykorzystała żadnej naszej straty – no ale „chcemy awansu” (jak wołali najwierniejsi kibice Nysy), więc starajmy się grać wg wyższych standardów."
no już kolejny raz nasz doping został w jakims tam sposób zauważony przez ogólnie pojęte media ;-) a i polecam TMK plus do kupienia w Empiku, byłem widziałem, dziwnie sie na mnie popatrzono :mrgreen:
chazol napisał/a:
Na następny mecz przynieście konfetti.
aa czyli na sobote trzeba wszystko przygotować tak ?
wklej zawsze źródło skąd bierzesz takie teksty bo nie wiem czy sam tego nie wymyśliłeś:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum