Po bardzo przeciętnym meczu Nysa Zgorzelec remisuje na własnym boisku tracąc bramkę w ostatniej minucie meczu, czym praktycznie przekreśla swoje szanse na awans.
Z Lubaniem zawsze u siebie przegrywamy. Udało się zremisować.
Szacunek dla tych którzy walczyli o awans. Szanse są praktycznie znikome.
Najważniejsze że u nas coś zaczęło się dziać.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie było mnie, ale za tych co nie podeszli przepraszam, z pewnością było tego powodem zmęczenie ciężkim meczem.... nie zapominajmy, że co 3 dni grają.... Pozdrawiam
nie no albo podchodzą wszyscy albo żaden...przykro :| bo doping był zajebisty w 2 połowie,już szkoda wyzywać kogoś kto nie podszedł...ale ......... tak sie nie robi :/
Ostatnio zmieniony przez Tomasz_Goral 2010-05-11, 16:37, w całości zmieniany 1 raz
dobrze że zawidów przejebał 4-1 ale czemu w tym czasie nam sie noga potyka :| pozostaje 6 pkt dalej ,doszły mnie słuchy że 2 drużyny wchodzą niby, może ktoś to potwierdzić wogóle z jakiegoś wiarygodnego źródła?
Ostatnio zmieniony przez syty86 2010-05-09, 09:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie po to się przychodzi i dopinguje. Wstyd ! Ludzie gardła zdzierają a wy olewacie temat. Powiedzcie mi jak się mają odwdzięczyć piłkarze kibicom ? pokazaniem pleców ? Już kiedyś przerabialiśmy ten temat i widać że nie wyciągnęli co niektórzy wniosków. Znów zacznie się polemika że NYSA TO MY a nie wy.
Piłkarzyki więcej szacunku.
Piast Zawidów przegrał 4:1 z Kowarami. Można było to nadrobić
Nie było mnie, ale za tych co nie podeszli przepraszam, z pewnością było tego powodem zmęczenie ciężkim meczem.... nie zapominajmy, że co 3 dni grają.... Pozdrawiam
nie ma za co przepraszac, sprytnie wybrnales z opresji ze niby ciezki mecz, ale kazdy wie ze wcale tak nie jest. nie chca to niech nie podchodza tylko pozniej zebym nie slyszalem od kogos ze kibice sa bee bo nie sa z druzyna na dobre i zle. rozumiem ta ze byli ......... po .......... mecz ale to nie jest zadne tlumaczenie. skoro oni tak podchodza do swoich obowiazkow to ja tez nie przyjde na nastepny mecz bo tylko zremisowali.
jak ktos kojarzy to niech napisze kto podszedl.
Ostatnio zmieniony przez Tomasz_Goral 2010-05-11, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
Nysa nie ma rezerwowych dobrych i to jest największy jak dla mnie problem i jeszcze jedno co mi sie rzuciło w oczy to dosyć częste kłótnie zawodników między sobą napewno to nie pomaga.
Witam co do awansu to ja wiem tylko tyle , że awansuje mistrz, tak jest w regulaminie, którego nie powinno sie zmienać w trakcie trwania sezonu, chociaz odstepstwa się zdarzają, jutro postaram sie skontaktowac z ozpn i rozwiać wszelkie watpliwości. tymczasem szkoda szansy na odrobienie strat.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
MOŻECIE MNIE NAZWAĆ MALKONTENTEM ALE NIE WIERZE W AWANS ! WYSTARCZY POPATRZEĆ NA KOLEJNE MECZE. NO CHYBA ŻE PIAST SIĘ PODŁOŻY CO JEST TAK NIEPRAWDOPODOBNE JAK BY MIELI U NICH ZLIKWIDOWAĆ GRANICE I LOKALNY PRZEMYT ROZCIEŃCZANEJ WÓDY I PIKO. CO BYŁO DO WYGRANIA TO JUŻ UGRALIŚMY. JA TYLKO LICZĘ ŻE NIKT Z NYSY NIE PRZEJDZIE DO PIASTA BO PO PROSTU TO BĘDZIE DLA MNIE WSTYD. ZDARZA SIĘ ŻE SIĘ NIE WCHODZI ALE NA TO PRACUJE SIĘ CAŁY SEZON. WIDOCZNE NAM NIE BYŁO DANE. NIKT NIE POWIE O TYM ŻE SĘDZIOWIE BYLI ŹLI I DRUKOWALI BO NIE MA TAKICH OPINII W OGÓLE. LICZĘ TAKŻE ŻE STOWARZYSZENIE UMOCNI SIĘ I NA WAKACJE ZOSTANIE COŚ JUŻ ZORGANIZOWANE.
PO ZA TYM KTO MA OCHOTĘ NIECH WPADA DO WROCŁAWIA 15 MAJA GRA ŚLĄSK Z arką gdynia.
JAK KTOŚ CHĘTNY NIECH DA ZNAĆ
Na stronie OZPN jest w dziale regulamin rozgrywek napisane ze do IV ligi wchodzą "mistrzowie" (zwycięzcy bardziej adekwatne określenie) 4 grup okręgówki a do tego 2 druzyny z drugich miejsc z najlepszym dorobkiem punktowym. Wszystko to dlatego, że z IV ligi spadają 4 drużyny i dwie wchodzą do III ligi. jest o co walczyć. Fakt na pierwsze miejsce szanse bardzo zmalały ale trzeba wierzyć do końca. Zawidów wkońcu przegrał i nie wiadomo jaka teraz tam sie atmosfera zrobi bo wiadomo ,że jak się wygrywa to jest fajnie. a jeśli się nie uda i bedzie drugie miejsce to niestety jak to w polskiej piłce na decyzje bedzie dlugo czekac kto awansuje.
"I jeszcze do fanów Nysy: mimo Waszych usilnych starań (bluzgi pod adresem Krzysztofa Mazura), w dalszym ciągu uważam, że sport jest nie dla idiotów. Słusznie?"
Słuchajcie, mimo wszystko strona stara się pełnić funkcję strony oficjalnej, a język polski jest tak bogaty w słownictwo, że z pewnością wiele słów (uznanych jako wulgarnych), można zastąpić słowem w języku polskim, więc bardzo proszę o troszkę inne formułowanie wypowiedzi.... Pozdrawiam z zaświatów;)
Witam. Znaczy się na K. Mazura bluzgi poleciały? na meczu nie byłem ale w sumie sie nie dziwię bo pamiętny jest jego słynny fuck w stronę kiboli. Prawde powiedziawszy ja sam bym go nie lżył, ale z pewnościa na meczu były osoby, do których były piłkarz Nysy kierował kiedyś srodkowego palca i teraz mu sie za to odwdzieczyły. Kibic jest pamiętliwy. swoja droga uwazam, ze nie ma o co robić dużego halo, między Mazurem a niketórymi kibicami mamy remis i to wystarczy. Jak waidomo na meczu piłkarskim obowazuje bardzo ekspresyjne wyrazanie swoich emcji nie zawsze ubrane w piekne słowa, dlatego dla mnie nie ma teamtu, a sam piłkarz z pewnością jest juz przyzwyczajony do tego typu okrzyków, ppnieważ nie tylko w Zgorzelcu ma swój negatywny fan- club. A swoja droga, to jakie okrzyki zbulwersowały dziennikarzy lokalnych mediów?
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez cero 2010-05-13, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum