To pięknie, tylko z tego co się dowiedziałem z ostatniej chwili to jeszcze nie do końca wiadomo, czy mecz się odbędzie. Dam znać jak będę wiedział coś więcej. Aha czy wszyscy opłacili składki?
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
chłopaki kolejka I przełożona. Druga bez zmian. Zaległe spotkanie z Raciborowicami rozegramy 16 czerwca. Tymczasem dzisiaj o godz. 16.00 sparing z Granicą Bogatynia.Zapraszam na mecz:)
Cero lub ktoś inny ogarnięty - możecie podać dokładną godzinę i dzień w którym będzię odbywał następny mecz Nysy ( ten u nas z Orłem Wojcieszów bodaj )
Ja terminarz mam ale godzin nie znam kompletnie. Obczaiłem wszystkie strony i niestety nigdzie nie znalalzłęm. Może ktoś z Was cos odnajdzie. DOzobaczenia 27 marca na meczu ! z Orłem. Stawiam flache kto pije ?
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
ja tam nie wiem mogę pić xD
aczkolwiek godzina mi jest potrzebna żeby sprowadzić jak najwięcej typa na młyna !! bo zamierzam tam pierdyknąć doping :-P więc jak ktoś będzie mial godzine to niech pisze !
swoja drogą pasiak jest mega ! wszystkim się podoba a ludzie widząc go przechodzą na druga strone xD
ja pije!! zawsze i wszędzie..;)
chązol nie bedziesz sam bo składkowe już mamy kolo 200 zł..chyba że nie zapłaciłeś jeszcze:| heh
mówił nasz skarbnik niejaki "S" .......pozdro dla kumatych ,
którzy wiedza o co chodzi z inicjałami
...i czytali to i owo
to dwóch ludzików ma 27 a dwóch 28 ^^... pierwszy mecz w rundzie, oby dobra liczba, odpowiednie wspomagacze gardeł :mrgreen: i robimy werbalne pier**lnięcie xD :mrgreen:
Witam serdecznie. łyknięcie na trybunach dobra rzecz:) jednak ostrzegam ja już obchodze imieniny.Mecz z Orłem jest w sobotę, jednak nie jestem pewien, bo z moja oamiecią różnie bywa.Jutro potwierdzę date i godzine u najbardziej ogarnietego gościa, czyli Pana Stasia Wojtczaka.Aha w tygodniu biore się za info na stronie. Idąc za głosem serca i fala ogólnego entuzjazmu, ogłosiłem, ze do czasu oficjalnego przejecia strony przez stowarzysenie honorowo i całkowicie za darmo cos tam sobie popisze. Poziomoczywiscie bedzie zachowany.
dzięki ^^ propoagandowa maszyna ruszyła.... gg, nk, fora, poczta pantoflowa ^^... pewnie da mały efekt ale zawsze coś, z czasem będa owoce a najważniejsze, że już się o nas pisze, mówi i jesteśmy rozpoznawalni ;-)
NYSA FANS !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum